Biltyv idømt fem måneders fængsel

Den 29-årige biltyv, der søndag stjal en bil, da bilens ejer var ved at poste et brev, er blevet idømt fem måneders fængsel.

En 29-årig mand er blevet idømt fem måneders fængsel efter, at han søndag eftermiddag stjal en bil, da bilens ejer var ved at poste et brev på Struer Banegård.

- Han er sigtet for brugstyveri af en bil og senere brandstiftelse samt at bringe andres liv og førerlighed i fare. Det har han erkendt sig skyldig i i dag samtidig med, at han også har kørt uden kørekort, siger politianklager Iben Bøttker, Midt-og Vestjyllands Politi. 

 

Manden, der er fra 1986 blev efterlyst efter, at han søndag eftermiddag stjal en bil, da bilens ejer var ved at poste et brev på Struer Banegård.

En 54-årig mand var holdt ind for at poste et brev, men da han forlod sin bil, hoppede den unge mand ind på førersædet.

-  Ejeren af bilen forsøgte at stoppe biltyven ved at hoppe ind til ham i førersiden, men biltyven kørte bare videre. Efter 50 - 100 meter blev bilejeren skubbet ud på vejen, og biltyven kørte væk, forklarede Allan Laustsen, der er vicepolitiinspektør hos Holstebro lokalpoliti til TVMIDTVEST kort efter episoden.

Den 54-årige bilejer slap på mirakuløs vis fra den dramatiske episode med hudafskrabninger, men værre gik det for bilen, der blev fundet udbrændt i Thy.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.