Bekymrede borgere tippede politiet om åbenlyst narkosalg - nu er 20-årig anholdt

Politiet fandt en større portion kokain hos ung mand i Struer - og takker for borgernes hjælp.

Opdateret klokken 14: Den 20-årige er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Politiet fik torsdag flere opkald fra bekymrede borgere, der fortalte om mere eller mindre åbenlyst salg af narko på gaden i Struer.

Det skulle blandt andet foregå i Lystanlægget, på Digmanns Torv og i boligområdet Ådalen. 

Opkaldet fik i første omgang ordensmagten til at ransage tre lejligheder, hvor beboerne blev sigtet for at være i besiddelse af mindre portioner narkotika.

Og senere blev en 20-årig mand anholdt i Lystanlægget, da betjentene fandt en mindre mængde kokain og lidt kontanter på ham.

- Det fik os til at ransage hans bopæl, hvor vi fandt en ret stor mængde kokain og et større pengebeløb i kontanter, fortæller politiassistent Mikkel Bertelsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Fremstilles i grundlovsforhør
 

Hvor meget kokain der var tale om, ønsker han i øjeblikket ikke at oplyse, men det var nok til, at den unge mand fredag formiddag vil blive fremstillet i et grundlovsforhør med krav om fængsling. Politiet fandt også en vægt og salgsposer på hans bopæl.

Mikkel Bertelsen fortæller, at der gennem længere tid er blevet meldt om problemer med narkosalg i Struer, og at meldingerne går op, at problemet ser ud til at blive værre.

Derfor er han også glad for de mange henvendelser fra offentligheden.

- Det betyder enormt meget for politiet, at borgerne kommer med de her oplysninger, så vi har noget at arbejde med, siger han.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.