Anklager i pædofilisag: Tiltalte tippede selv skolen om sagen

Retssagen om en niårig pige, der for et år siden blev bortført og voldtaget begyndte i dag ved retten i Holstebro.

Pia Koudahl er anklager i retssagen mod en 35-årig mand, der er tiltalt for at have bortført og voldtaget en niårig pige i juni 2018.

I sin fremlæggelse af sagen fortalte hun, at det er politiets opfattelse, at det var den tiltalte selv, der tippede skolen om sagen. I følge politiet kontaktede den tiltalte Vinderup Skole under et falsk navn. Han sagde han hed Rasmus og havde set en pige blive samlet op af en mand i en bil den 13. juni.

Falsk nummer

Sagen begyndte for politiets vedkommende, da de blev kontaktet af den niårige piges far den 18. juni 2018. Skolen havde ringet til ham og fortalt om opkaldet fra ”Rasmus.” Da politiet tjekker telefonnummeret på ”Rasmus” eksisterer det ikke, men politiet finder frem til den telefon, som sim-kortet har siddet i, og det er den tiltaltes.

Tiltalte: Min telefon må være hacket

Den 35årige tiltalte nægter at have ringet til skolen og mener, at hans telefon må være blevet hacket. Han nægter sig skyldig i sagen. Han har siddet varetægtsfængslet siden 23. juni 2018, og der forventes at falde dem den 8. eller 9. juli