Anholdt for indbrud i sommerhus

En gammel kending af blev anholdt på banegården i Vinderup efter indbrud i Hjerm.

En 39-årig mand fra Bedsted, der i forvejen er godt kendt af ordensmagten, blev tidligt onsdag morgen anholdt for indbrud i et sommerhus på Altonavej i Hjerm.

Det var en resolut indsats fra sommerhusets ejer, der var med til at lede politiet på sporet af den 39-årige. Ejeren, der bor i Struer, blev klokken 3.10 vækket af en alarm - han ringede til politiet og kørte til Hjerm, hvor han kunne se, at der holdt en bil parkeret i nærheden af sommerhuset.

Ejeren holdt øje med bilen og fulgte efter, da en mand kort efter kørte fra stedet og videre ud i sommerhusområdet. Manden efterlod bilen på en blind vej, og ejeren spærrede herefter vejen med sin egen bil.

Anholdt på banegården

Da politiet kom frem, var manden fra bilen væk - men politiet fandt tyvekosterne i nærheden og kunne samtidig konstatere, at der også havde været indbrud i et andet sommerhus på vejen.

Senere på morgen blev den 39-årige anholdt på banegården i Vinderup - han har erkendt det ene sommerhusindbrud, og politiet overvejer nu, om han skal fremstilles i et grundlovsforhør med krav om fængsling.