Alvorligt kvæstet bilist fængslet uden at være i retten

Politiet mener, at en 59-årig mand var påvirket af spiritus, da han lørdag aften var involveret i en dødsulykke på Thyholm.

En 59-årig mand fra Sydthy er søndag ved retten i Holstebro blevet varetægtsfængslet til den 24. september - sigtet for uagtsomt manddrab under særligt skærpende omstændigheder og spirituskørsel.

Den 59-årige var ikke selv til stede i retten, fordi han lørdag aften blev kvæstet ved en trafikulykke på Thyholm. Han blev derfor fremstillet og fængslet in absentia, da han stadig er indlagt på sygehuset.

- Vi har endnu ikke kunnet afhøre ham. Han er alvorligt kvæstet, men ikke i livsfare, oplyser vagtchef Anders Olesen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Ulykken skete lørdag klokken 22.18 på Hovedvejen ved Barslev. Den 59-åriges bil kom over i den forkerte vejbane og ramte en modkørende bil, der blev kørt af en 57-årig kvinde fra Vardeområdet. Hun blev dræbt ved sammenstødet.

Politiet har en mistanke om, at den 59-årige var påvirket af spiritus, og en blodprøve skal nu afsløre den nøjagtige promille. Der går formentlig et par uger, inden resultatet foreligger.

Politiet har tidligere oplyst, at den 59-årige har brækket venstre fod og trykket nogle ribben, ligesom han muligvis har nogle brud i ryggen.

 

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.