57-årig forsvundet: Stor eftersøgning med både og helikopter

En 57-årig mand fra Struer er ikke set, siden han forlod havnen i Struer i en træjolle. Jollen blev senere fundet ud for sydspidsen af Venø.

Opdateret klokken den 7. juli klokken 11.50: Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at den 57-årige er fundet druknet på Venø. Intet tyder på, at der ligger en forbrydelse bag. De nærmeste pårørende er underrettet. 

Politiet og redningsberedskabet har hele natten til fredag ledt efter en 57-årig mand fra Struer, der er forsvundet efter en sejltur på Limfjorden.

Den 57-åriges familie henvendte sig til politiet klokken 23.10 og fortalte, at han tidligere på aftenen fra sejlet ud fra havnen i Struer i en træjolle.

Politiet fik i første omgang hjælp til eftersøgningen af både fra det kommunale beredskab i Struer, Skive og Holstebro, og senere blev en redningshelikopter også sat ind i eftersøgningen.

Det lykkedes helikopterbesætningen at finde jollen - den lå opankret i vandet ud sydspidsen af Venø, men der var ingen spor af den 57-årige.

- Vores hundepatruljer har været i gang på Venø det meste af natten uden at finde ham. Nu får vi så hjælp fra Beredskabsstyrelsen i Herning, der kommer med en båd med sonar, fortæller vagtchef Allan Riis.

Politiet vil meget gerne have hjælp fra offentligheden - specielt med at lede Venø og på fastlandet på den østvendte kyst fra færgelejet til Oddesund. Politihundene er færdige med at søge i området, og politiet understreger derfor, at man godt kan lede i områderne uden at ødelægge noget i eftersøgningen.

Den 57-årige er 197 centimeter høj, almindeligt bygget og har kort hår. Han har blå jeans og en sort dunjakke på.

Oplysninger i sagen til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.