46-årig mand slog og spyttede ung mand i ansigtet under togtur

En østjysk mand gjorde sig sent mandag aften uheldigt bemærket flere gange på tværs af Midt- og Vestjylland.

Det har været en stille nat i landsdelen med undtagelse af en 46-årig mand fra Aarhus, som har skabt problemer på tværs af politikredsen og er endt med at sove rusen ud i arresten.

Det oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Allerede klokken 18:00 gjorde han sig uheldigt bemærket på banegården i Silkeborg, hvor han ragede uklar med en 17-årig mand fra Ikast-Brande og opførte sig truende. Uoverensstemmelserne fortsatte i toget med retning mod vest, hvor det udviklede sig til vold.

- Han rykker døren op ud til toilettet, hvor den 17-årige er, og så overfuser han ham verbalt, giver ham en lussing og spytter ham i ansigtet, siger vagtchef Simon Skelkjær.

Da toget nåede til Struer, blev hans opførsel for meget for togpersonalet, som bortviste ham og tilkaldte politiet. Men inden en patrulje nåede frem til stationen, var han allerede nået ned på butiksgaden Østergade, hvor problemerne fortsatte.

- Han knuser en rude til en butik ved at kaste en sten gennem den, siger vagtchefen.

Patruljen fik derefter anholdt den 46-årige østjyde, som blev taget med på politistationen og smidt i arresten for natten til afrusning. Han vil nu blive sigtet for gadeuorden i Silkeborg, vold i toget og hærværk i Struer.