18-årig bag flere traktortyverier

Fire polakker blev i går anholdt for traktor-tyveri. En 18-årig mand fra Struer er nu også sigtet, og han erkender tyveriet plus endnu et.

En 18-årig mand fra Struer meldte i går onsdag sig selv, efter at han havde forsøgt at stjæle en traktor til flere hundrede tusinde kroner. Han var flygtet fra den stjålne traktor, da han blev opdaget af traktorens ejer, men på sin flugt, tabte han sin mobiltelefon.

Derfor vidste den 18-årige, at politiet var på sporet af ham, og han meldte sig selv. Han tilstod hurtigt tyveriet, og oven i det indrømmede han, at han tidligere havde stjålet yderligere en traktor.

Skulle til Polen

Lokalpolitiet i Holstebro anholdte i går fire polakker, som blev sat i forbindelse med et tyveri af en traktor til flere hundrede tusinde kroner. I dag viser det sig dog, at to af polakkerne handlede i god tro, og derfor er de ikke længere sigtede. De var nemlig bare bestilt til at hente en traktor. De vidste ikke, at den var stjålet. To andre herboende polakker er stadig sigtede, men er løsladt igen.

Det var meningen at traktoren skulle på lastbil til Polen. Den 18-årige fra Struer skulle stå for tyveriet, mens de to herboende polakker stod for at arrangere transporten.

Den 18-årige kunne samtidig fortælle, at den traktor han tidligere havde stjålet allerede var kørt til Polen.

Politiet venter med at fremstille de sigtede i grundlovsforhør, indtil de har efterforsket sagen yderligere.


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.