15-årig dreng anholdt for påsatte brande i Bremdal

Drengen blev stort set taget på fersk gerning efter endnu en påsat brand.

Midt- og Vestjyllands Politi har tilsyneladende fået et gennembrud i sagen om de mange påsatte brande i Bremdal ved Struer.

Politiinspektør Ole Henriksen oplyser, at en 15-årig dreng fra lokalområdet onsdag klokken 06.51 blev anholdt i sagen.

Anholdelsen skete umiddelbart efter, at der endnu engang blev meldt om en påsat brand i området.  Ligesom tirsdag morgen blev der sat ild til en bil, og dermed er der meldt om syv påsatte brande i kvarteret omkring Knarbjerg Bakke på en uges tid.

- Vi var massivt til stede i området og kunne skride til anholdelse umiddelbart efter, at der blev sat ild til bilen. Derfor føler vi os overbeviste om, at vi har gerningsmanden til  brandstiftelsen i morges, og så må den videre efterforskning vise, om han kan kædes sammen med de andre brande, siger Ole Henriksen til tvmidtvest.dk.

TV MIDTVEST har onsdag talt med flere beboere i området. De er alle lettede over, at der tilsyneladende er sket et gennembrud i sagen, men er også rystede ved nyheden om, at den anholdte kun er 15 år gammel.

Ole Henriksen udtrykker også stor tilfredshed med anholdelsen.

- Både for beboerne og politiet er det meget vigtigt, at der sker fremdrift i den slags sager. Brandene har skabt stor utryghed i området, så vi er naturligvis meget tilfredse med udviklingen, siger han.

Den 15-årige bliver onsdag klokken 15 fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Holstebro.

 

 

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien 112.