100 år som købstad: Struer fejres med veteranbiler

I dag er det 100 år siden, at Struer blev udnævnt til købstad. Det lokale autogalleri havde derfor en udstilling af biler fra de sidste 100 år.

For hundrede år siden blev Struer officielt en købstad, og det skal fejres. 

Det mener næstformand for Nordvestjysk Autogalleri, og derfor havde galleriet samlet biler fra de sidste 100 år og udstillet dem i dag. 

- Vi vil gerne fra klubbens side af markere, at det er d. 1. april 2017 og at det dermed er 100 år siden, at Struer blev udnævnt til købstad. Derfor har vi samlet biler fra 1917 og fremefter, siger Villy Hove. 

Helt præcist har de en bil fra 1917 og en bil fra hvert tiende år derefter frem til i år. Det er blandt andet for at vise den teknologiske udvikling i biler på de 100 år, men også for at vise de passionerede bilejeres biler frem. 

- Vi vil gerne vise bilerne frem, fordi det altid er skønt, at der kommer publikum og ser bilerne, som vi hver især har restaureret. Det er en ren hobby. Ejerne har alle en passion for gamle biler, siger Villy Hove. 

Udover bilerne var der også underholdning i form af Struer Shantykor, og der var også adgang til den faste udstilling med mellem 30 og 35 biler. 

 


Læs flere artikler fra Struer eller i kategorien Kultur.