Folk strømmer til Deep Forest Art Land

De seneste måneder har folkene bag Deep Forest Art Land oplevet, at folk strømmer til skoven for at se kunst.

Jacob O. Henry fra København har brugt de seneste fem uger på at opføre et kunstværk i skovene ved Kibæk. Foto: Peter Odeershede Pedersen, TV MIDTVEST

I skovene nær Kibæk kan man få gjort et habilt indhug i den daglige målsætning om de 10.000 skridt, som efterhånden er blevet så moderne at indfri. Det kan man gøre, samtidig med at man får stillet sin kunst-sult, for en rask travetur i skovene mellem Herning og Billund kan nemlig tage én forbi intet mindre end 80 forskellige kunstværker.

Normalt ville vi henover juli måned have 3.000-4.000 gæster, så vi er oppe i en lidt anden skala i år.

Kristina Taaning, Daglig Leder, Deep Forest Art Land

Det er der i år en hel del, der vælger at benytte sig af den mulighed, for folkene bag Deep Forest Art Land, som konceptet er blevet døbt, har oplevet massiv interesse for kunstværkerne. 

- Når vi alene har haft mellem 15.000-17.000 i juli måned, så kan du næsten regne ud, at der selvfølgelig har været et kæmpe pres. Normalt ville vi henover juli måned have 3.000-4.000 gæster, så vi er oppe i en lidt anden skala i år, fortæller Kristina Taaning, der daglig leder af Deep Forest Art Land.

Læs også Museum Jorn forlænger halv pris-ordning: - Vi er sat i verden for at vise kunsten

Kristina Taaning og resten af holdet bag Deep Forest Art Land, eller Skovsnogen som det kaldes i folkemunde, håber på at kunne nå ud med deres kunst til nogle af dem, som ikke normalt interesserer sig for kunst. Det betyder, at der hele tiden kommer nye kunstværker til.

En af dem, der er med til at bidrage til det, er kunstner Jacob O. Henry fra København. Han har brugt de seneste fem uger på at opføre et kunstværk i skoven, og her han haft fornøjelsen af at møde de mange forskellige forbipasserende.

- Der er jo flere hundrede på en dag, hvis vejret er godt. Og alle er begejstret lige meget hver gang. Det er jo super fedt at være en del af, fortæller Jacob O. Henry

Jacob O. Henrys kunstværk skal stå færdig fredag, så det er klar til at tage imod skovgæster i weekenden.

03:08

De seneste måneder har folkene bag Deep Forest Art Land oplevet, at folk strømmer til skoven for at se kunst.

Luk video