Har du set noget? Tilføj TV MIDTVEST på Snapchat

Er der noget på Snapchat, vi ikke har opdaget? Tilføj os på snappen og fortæl os om det - eller følg os for at se mere om den mørke side af Snapchat.

På Snapchat bliver der solgt MDMA, som også er kendt som Molly, Emma og ecstasy - og som en 15-årig døde af i sidste uge. Foto: Affotografering af Snapchat

Tilføj TV MIDTVEST på Snapchat - og følg med i, hvad der foregår.

1 af 2

Det flyder med stoffer på det sociale medie Snapchat - det kan TV MIDTVEST afsløre efter flere ugers research. Men har vi egentlig opdaget alt, der er værd at vide? 

Tilføj TV MIDTVEST på Snapchat - og følg med i, hvad der foregår.

Nu kan du hjælpe os til at blive klogere på Snapchat. Vores navn er "tvmidtvest", og du tilføjer os samme sted, som du normalt tilføjer venner på snappen - eller du kan scanne Snapchat-logoet her i artiklen. 

Stoffer på snappen

Flere unge har allerede hjulpet os med, hvad der sker på Snapchat. For mediet er ikke bare sjove filtre, søde hundeører eller hurtige billeder til vennerne - der er også gang i salget af euforiserende stoffer. 

Se meget mere i indslaget her:

01:49

Snapchat har en mørk side - det står klart, efter TV MIDTVEST har fulgt det sociale medie tæt den seneste måned. Snapchat er nemlig også arnested for køb og salg af stoffer - og alle ved tilsyneladende præcis, hvordan man skaffer dem. 

Luk video

FAKTA: Snapchat er i vækst

  • 23 % af danskerne bruger dagligt Snapchat, viser rapporten DR Medieudviklingen 2017. Rapporten måler på danskere, som er over 12 år gamle. 
  • Snapchats popularitet er stigende - i 2016 brugte kun 19 % af danskerne appen. 
  • Det gør Snapchat til det hurtigst voksende medie i Danmark lige nu.
  • Du kan se meget mere om Snapchat som stofcental - i TV MIDTVEST's 19:30-nyheder søndag sender vi et længere program om det. 

Læs også Se billederne: Sådan bliver der solgt stoffer på Snapchat

Læs også Politiet: Snapchat giver nemmere adgang til stoffer