Lærer fik en kæmpe overraskelse – hyldet foran hele skolen

Folkeskolelærer Anne-Kathrine Kristensen blev i dag hyldet af kolleger og elever. Hun er en af de mange dygtige lærere, som I har skrevet til os om i løbet af ugen.

- Hun elsker sit arbejde og sine elever og går meget op i, at hvert enkelt barn skal ses, høres, forstås og tages alvorligt! Hun er en fantastisk lærer!

Sådan lyder en af de mange beskeder, som vi i løbet af den sidste uge har modtaget, efter vi spurgte jer, hvilken lærer I syntes, fortjente en kæmpe hyldest. Det blev til omkring 100 nomineringer i alt.

Læren der bliver skrevet om i den konkrete besked er Anne-Kathrine Kristensen, der underviser specialklasser på Ringkøbing Skole. Hun blev i dag hyldet foran sine elever og kolleger, da lederen af skolens specialcenter afbrød morgensangen og i selskab med TV MIDTVEST overraskede hende med blomster og klapsalver.

Anne-Kathrine med sine elever.
Anne-Kathrine med sine elever.
Foto: Sara Refsgaard Jensen, TV MIDTVEST

- Jeg er helt vildt stolt og vildt rørt. Jeg elsker mit arbejde, og det er en mega fantastisk måde at blive anerkendt på, fortalte hun, mens hun tydeligt rørt kæmpede med at holde tårerne tilbage.

Hun blev uddannet som folkeskolelærer i 2015 og er derfor en af de yngste lærere på skolen.

- Det er en kæmpe motivation. Det er dejligt at blive set, for det man gør, sagde hun, inden hun gik op til sine begejstrede elever.

De er rigtig glade for deres lærer.

- Hun smiler altid og er glad. Hun er en god lærer. Hun hjælper os rigtigt meget, siger Adam Jørgensen, men hans klassekammerat Mia Kristensen bakker ham op.

- Hun er min yndlingslærer, fortæller hun.

Se hele overraskelsen live herunder:

En hyldest til lærerne

I den seneste uge har TV MIDTVEST arbejdet med folkeskolen, og i den forbindelse bad vi jer om at fortælle os, hvilke lærere, I syntes gør en særlig forskel. Og det ville I gerne være med til. Vi har nemlig modtaget omkring 100 beskrivelser af lærere rundt omkring i landsdelen.

Da det desværre ikke er en mulighed for os at køre rundt og overraske hver eneste, så har vi samlet alle jeres nomineringer på kortet herunder:

 

Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien Uddannelse.