Her er lærerne, der gør en forskel

I denne uge har vi fokus på skolen, og her er det svært at komme udenom lærerne. Vi har fået en masse bud på lærere som gør en forskel i hverdagen.

Vi har fået masser af dejlige beskeder om lærere, der gør en forskel i hverdagen.
De fortjener allesammen et skulderklap, så derfor vil vi her på hjemmesiden dele nogle af jeres nomineringer.

- Hun indeholder så meget kærlighed

Rikke Lyngfeldt Jensen er lærer på Balleskolen i Silkeborg, og hun har gjort en stor forskel for Julia Maretti Gabrielsen i hendes folkeskoleår. 

På Facebook forklarer Julia, hvordan Rikke kan rumme alle elever og har overskud til at hjælpe og lytte til sine elevers problemer. "Hun rummer så meget og indeholder så meget kærlighed", skriver hun i sin nominering.

Rikke underviste Julia i tysk, og også med det faglige har hun været noget særligt.

- De er lærere med hjertet

Nominer en lærer

Heidi Mikkelsen og Kristina Woller Ottesen underviser på Humlum Skole og har begge gjort sig positivt bemærket for deres engagement og relationer til eleverne.

En kollega har skrevet til os, hvordan de begge er gode til at få alle til at føle sig velkomne og unikke, og så er de ekstra gode til at tage imod nye kollegaer.

I nomineringen står der "De er ikke bare lærere for at være lærere, men de er lærere med hjertet", og så har de brugt noget af ferien på at gøre deres klasse lidt ekstra hyggelig og lavet fedt undervisningsmateriale.

- Hun er en ener, en one of a kind

Mirjam Løbner Kristensen er lærer på Skave Skole og har fået flere skulderklap på vores Facebook side. 

Hun sætter fællesskab og fede oplevelser i fokus, blandt andet når hun tager på Venølejr med sine elever. 

Flere har skrevet, hvordan hun tydeligt brænder for sit job og formår at få hver enkelt elev til at føle sig set. Og så er hun ikke bleg for at tage et kæmpe ansvar, både for den gode stemning og det praktiske.

Artiklen her har ingen betydning ift., hvem der bliver kåret på fredag, så send endelig flere nomineringer ind til os. 

På Gullestrup Skole går en af dem som måske kan kalde sig for en god lærer. Ihvertfald blev Karen Iversen tidligere på året nomineret til en pris for sit arbejde som lærer gennem mere end 30 år:

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Uddannelse.