Voldsomt opgør i Skive

Politiet efterlyser vidner efter bandelignende opgør midt i byen mandag eftermiddag.

To personer er alvorligt kvæstet efter, hvad der ligner et bandeopgør i Skive Anlæg mandag ved 16-tiden.

En gruppering på fem mand fra henholdsvis Skive og Viborg var taget ned i anlægget midt på eftermiddagen til et opgør. Her blev de mødt af en gruppe på ti personer, der overfaldt dem med køller, kniv og pistol. Begge grupper er kendt af politiet for at have alvorlige gnidninger og har huseret i Skive gennem længere tid.

Påkørt og gennembanket

En af mændene, der blev overfaldet, en 24-årig, blev tævet med køller og fik peberspray. Derefter prøvede hans kammerater at flygte ud af parken, men gruppen på 10 indhentede dem med biler og påkørte to af dem. Den ene blev så alvorligt påkørt, at han fik brud på sin hofte og kunne ikke løbe videre derfra. Derfor blev han også fanget og gennembanket med køller.

Begge de to kvæstede blev efterfølgende indlagt på Viborg Sygehus.

 - Det kan betegnes som et meget alvorligt slagsmål, og der er blevet set både kniv og pistol under opgøret, uddyber vicepolitikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Efterlyser vidner

Politiet har før haft problemer med grupperne og kender blandt andet til gnidninger med personer, der allerede nu sidder fængslet.

- Det er en konflikt, der er eskaleret gennem lang tid, og som nu er blusset op igen, forklarer vicepolitikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Politiet i Skive har i dag sat fuld gang i efterforskningen af opgøret og hører meget gerne fra vidner, der har set noget i og omkring Skive Anlæg og Skovbakken fra cirka klokken 15.30 til klokken 16.00.

En blå og en sølvfarvet bil blev brugt til påkørslen, og har nogen set dem, vil politiet også gerne høre om det på telefon 114.

 

Søndag eftermiddag stødte to rocker-relaterede grupper sammen i Skive.