Voldsom ulykke på Skive Trav

To kuske blev alvorligt kvæstet mandag aften på Skive Travbane. Det skete under et styrt i 3. løb.

Styrtet indtraf i 3. løb mandag aften på Skive Trav. Ifølge travdommerne var det kusken Martin Andreasen der var skyld i styrtet, som endte med at blive en alvorlig ulykke.

Den første kusk, der faldt i ulykken var Kent Friborg. Han blev slået bevidstløs i faldet, og bliver blandt andet kørt over af Lars Piper, som også falder af sulkyen.

Kent Friborg kommer til bevidsthed kort efter ulykken. Han er groggy og kan intet huske, og bliver kørt til Viborg Sygehus med ambulance.

Lars Piper alvorligt skadetUlykken udviklede sig værre for den anden kusk,  Lars Piper. Også han blev slået bevidstløs, da han faldt af, og under førstehjælpsbehandlingen af ham lykkedes det ikke at få ham bragt til bevidsthed. Da ambulancen kørte afsted med ham, var han stadig bevidstløs og havde ikke bevæget sig overhovedet siden ulykken. Ambulancen satte kursen direkte mod Skejby Sygehus. Helikopteren kunne ikke flyve på grund af snevejr, den var ellers alarmeret.

Rystet direktør: Den alvorligste ulykke nogensinde

TV/MIDT-VEST fik fat i en tydeligt rystet direktør for Skive Trav kort efter ulykken. 

 - Jeg er kommet i Skive Trav i årevis, først som publikum, og nu som direktør. I alle mine år herude, har jeg aldrig oplevet noget lignende. Det var en meget alvorlig ulykke, som de 1.000 tilskuere blev vidne til, siger direktøren.

 - Efter en times pause efter ulykken måtte jeg træffe en af de sværeste beslutninger i mit liv: Skulle vi fortsætte løbsprogrammet eller aflyse. Men flere teams var igang med opvarmning, og jeg vurderede, at kuskene helst ville fortsætte, så det gjorde vi.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.