Ville skære automat op: Brugte vinkelsliber på tankstation

Politiet vil gerne høre nærmere om en mand, der kører i en lille hvid Toyota.

Bevæbnet med en vinkelsliber forsøgte en mand natten til torsdag at skære en pengeautomat op hos OK Benzin på Tønderingvej i Durup.

Lokalpolitiet i Skive oplyser, at manden ankom til tankstationen klokken fire i en lille hvid Toyota, enten en Aygo eller en Yaris. 

Han havde en hætte trukket over hovedet og var også udstyret med en pandelampe, så han bedre kunne se til sit lyssky forehavende. 

En tankstation er næppe det mest velegnede sted at bruge en vinkelsliber, og ifølge politiet stod gnisterne da også omkring manden, da han i cirka syv minutter forsøgte at skære sig ind til kontanterne i automaten. Han valgte til sidst at forlade stedet med uforrettet sag, fordi der kom en lastbil forbi.

- Vi kender ikke nummerpladerne på den lille Toyota, men vi hører meget gerne fra eventuelle vidner. En times tid senere blev der knust en rude i bodegaen i Havnegade i Nykøbing, og her blev der også set en lille hvid Toyota, så der er formentlig tale om samme gerningsmand, fortæller politiassistent Niels Bach.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

​Signalement: Manden var 25-30 år, 175-180 centimeter og havde mørkt tøj på.

Opdateret klokken 14.17:

Tankstationen ligger ved Dagli Brugsen i Durup, hvor brugsuddeler Morten Aarslev Glanz oplyser, at det ikke er første gang, nogen har forsøgt at bryde ind i automaten. Han overvejer nu at gøre sådan, at man ikke længere kan betale med kontanter - og oplyser i øvrigt, at automaten var tom natten til torsdag.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.