Vild biljagt i Skive endte i grøften

En ung mand og hans veninde blev i nat anholdt efter en biljagt i Skive-området.

Klokken lidt i et natten til søndag blev en rude ind til et autoimportfirma i Højslev ved Skive knust, og en bil blev stjålet.

- Ejeren af værkstedet ringede til os og meddelte, at der havde været indbrud, og at en af de hurtige biler var blevet taget, siger Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

quoteDa han bakker, må betjenten springe til siden for ikke at blive ramt

Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi

En patrulje kørte ud til området for at finde bilen og få den stoppet. Men da politiet ville konfrontere manden bag rattet, satte han bilen i bakgear, og stak af.

- Da han bakker, må betjenten springe til siden for ikke at blive ramt, siger Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

I besiddelse af fire knive og 82 ulovlige piller

I sin flugt kørte den unge mand i grøften, og politiet kunne der anholde ham og den veninde, han havde med sig på passagersædet.

- Bilen blev ransaget, og vi beslaglagde i den forbindelse 82 ulovlige piller, en peberspray, tre ulovlige kasteknive og en dolk med dobbeltblad, som også er yderst ulovlig. Kvinden var i besidelse af et ulovligt knojern. Desuden var manden med al sandsynlighed påvirket af stoffer, siger Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

quoteVi beslaglagde i den forbindelse 82 ulovlige piller, en peberspray, tre ulovlige kasteknive og en dolk med dobbeltblad, som også er yderst ulovlig

Allan Riis, Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi 

Politiet kender den unge mand i forvejen. Han blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, og skal være varetægtsfængslet i fjorten dage. Kvinden er blevet løsladt efter afhøring.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.