Viceborgmester i hårdt angreb mod dagblad

Viceborgmester i Skive Kommune langer ud efter Skive Folkeblad. Han mener, at folkebladet har skrevet om kommunens million-tab på en uanstændig måde.

Skive Folkeblad har de seneste måneder skrevet adskillige historier om rod i Skive Kommunes udviklingsprojekter. Nu mener viceborgmesteren, at folkebladet har skrevet om kommunens million-tab på en uanstændig måde.

- I nogle tilfælde har Skive Folkeblad kørt det her som om Morten Spiegelhauer var en barberlærling. Jeg synes, Morten Spiegelhauer er blevet en ren engel for en journalist at vælre. Det samme er Ekstra Bladet og BT, siger Preben Andersen fra Dansk Folkeparti.

Skive Folkeblad har afdækket sagerne om Skive Kommunes udviklingsprojekter gennem aktindsigter. Nu brokker Preben Andersen sig over, at Skive Folkeblad har tilladt sig at referere fra lukkede temamøder.

- Det er det værste journalistik, jeg har oplevet i hele mit liv. De har haft en mission - og det er at tilsværte os politikere og vores embede nede på kommunen, siger Preben Andersen

Men den kritik preller af på chefredaktøren.

- Det er en klassisk opgave i en lokalavis både at beskrive om de ting, der går godt i lokalsamfundet, men også skrive når der er problemer. Det er et kæmpe problem, når en stribe udvilingsprojekter er løbet løbsk og endt med en stor regning til skatteborgerne - det skal vi også skrive om, siger chefredaktør på Skive Folkeblad, Ole Dall.

 

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.