Vanvidsbilist tager imod sin dom: Vil have straffen overstået hurtigst muligt

Ahmed Ali Ahmed har valgt ikke at anke den dom på 3 års fængsel, som han blandt andet fik for at have påkørt og dræbt en 68-årig kvinde.

For to uger siden modtog 22-årige Ahmed Ali Ahmed (tidligere Ahmed Ferchichi) fra Skive en dom på 3 års fængsel, og her ved udgangen af de 14 dages betænkningstid har han valgt ikke at anke dommen.

- Han har valgt at modtage sin dom, og det har han gjort med den begrundelse, at han gerne vil have den afsonet hurtigst muligt i et rigtigt fængsel frem for i arresten, siger forsvarsadvokat Mads Kjær Jensen.

Bag dommen gemmer sig en lang række færdsels- og narkotikaforseelser, og helt centralt er påkørslen af en 68-årig kvinde i Silkeborg den 19. januar i år. Dommeren og domsmændene i Viborg lagde til grund for dommen, at Ahmed Ali Ahmed havde kørt mindst 115 kilometer i timer, da han ramte kvinden, mens hun var ved at krydse Viborgvej. Kvinden døde på stedet.

Her kan du se TV MIDTVESTs indslag fra den 28. juni 2018, hvor der blev afsagt dom i sagen mod den 22-årige Ahmed Ali Ahmed fra Skive, der var tiltalt for hele 21 kriminelle forhold.

Her er de væsentligste punkter i politiets anklageskrift


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.