Uvished om Skive Festivals fremtid

Selvom Skive Festival i første omgang afværgede en truende konkurs i Skifteretten, så er faren for en lukning af festivalen endnu ikke drevet over.

Der hænger fortsat sorte skyer over Skive Festival. Ledelsen bag festivalen afværgede i første omgang en truende konkurs i Skifteretten under forudsætning af, at alle kreditorer accepterede, at de kun ville få 10 % af deres tilgodehavende. Men det er ikke alle, der vil acceptere den løsning. En af dem er sandwichbaren Kapri fra Skive, der har mere end 26.000 kroner til gode hos Skive Festival.

 - Vi skriver ikke under, det har vi besluttet. Hvis vi gjorde, så havde vi 2.600 kroner til gode, og så kan det være ligemeget. Vi har tabt de penge, og længere er den ikke, fortæller Karin Odgaard, der driver sandwichbaren med sin mand.

Håber stadig på løsning

Formanden for Skive Festival Klub, der driver Skive Festival, har flere gange overfor TV/MIDT-VEST sagt, at hvis bare en kreditor ikke accepterede modellen, så ville festivalen dreje nøglen om. Men selvom Kapri nu melder sig i koret af kreditorer, der ikke vil accepterer løsningsforslaget, håber han fortsat, at en løsning kan stables på benene med alle kreditorer.

 - Hvis vi står med en håndfuld til sidst, så kan det være, at vi kan tale os til rette med dem, siger Henrik Kirketerp til TV/MIDT-VEST.

Festivalledelsen vil først have endeligt overblik over, hvor mange der siger nej, inden en beslutning bliver truffet.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Kultur.