Unge mænd med fyldte lommer kørte direkte til patrulje

En patruljevogn fra lokalpolitiet i Skive stoppede natten til tirsdag en Mercedes, der forsøgte at slippe væk. Det var dog hos bilen, som ville samle føreren op, der var gevinst.

En patruljebil fra lokalpolitiet i Skive eftersatte natten til tirsdag omkring klokken 01.00 en Mercedes luksusbil, som de fik bragt til standsning på Gammelstrupvej mellem Viborg og Skive. Det viste sig, at føreren, en 20 årig mand fra Kolding, ikke kunne forklare, hvorfor han var kørt fra Politiet. Patruljen valgte at sende bud efter en hundepatrulje til at finkæmme området for en mulig medpassager, men de fandt ikke nogen. 

Mens de undersøgte området, kom endnu en bil pludselig kørende til stedet med fire unge mænd, som kendte føreren af Mercedes'en. Dem valgte patruljen også at visitere, og her var der gevinst. 

- Det viser sig, at den 21-årige fører er i besiddelse af fire gram skunk, mens en 25-årig medpassager har 24.000 kroner i kontanter i lommen, siger politiassistent Niels Bach fra Skive Lokalpoliti. 

Begge mænd er fra Skive, og det viser sig, at manden med de mange kontanter skylder et større beløb til Skat. Derfor vælger politiet at konfiskere 20.000 kroner fra manden for at nedbringe hans gæld. 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.