Ung mand knivdræbt i Glyngøre

25-årige Troels Hinge Krog blev i nat stukket ihjel i Glyngøre. To personer er anholdt for drabet. De fremstilles i grundlovsforhør kl. 13.30.

Den 25-årige Troels Hinge Krog døde klokken et i nat, efter at være blevet stukket med en kniv i brystet. Drabet fandt sted i et hus på Pilevej i Glyngøre. Et vidne har fortalt politiet, at han først havde hørt tumult, hvorefter to personer var løbet væk fra stedet. Vidnet så de to personer køre bort i den dræbtes bil, og kort efter kom den 25-årige ud foran huset, stærkt blødende fra et sår i brystet. Ambulance og læge blev sendt til stedet, men den 25-årige var død ved lægens ankomst.

Flere patruljer deltog i jagten på de to formodede gernuingsmænd, og på Furvej mellem Nykøbing Mors og Skive fik en patruljevogn øje på de to personer. De havde dog ikke tænkt sig at stoppe bilen, men ved en rundkørsel mistede føreren herredømmet og kørte i grøften. En passager stak af fra bilen, mens føreren - en 19-årig mand fra Skive - blev anholdt.

Få minutter senere kom en hundepatrulje til stedet, og kort kort tid blev passageren - en 26-årig mand fra Skive - ligeledes anholdt.

De to anholdte bliver nu sigtet for manddrab, og de fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Viborg klokken 13.30.

Den dræbte og de anholdte kender hinanden i forvejen. Politiet formoder, at det var interne uoverensstemmelser af mindre økonomisk karakter, der førte til drabet.

Hør reporter Peter Vesterlund berette fra gerningsstedet:


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.