Undrede sig over knallert uden lys: Narkopåvirket 31-årig endte med seks sigtelser

Politiassistent fra lokalpolitiet i Skive kan ikke huske, hvornår en knallertkører har fået så mange sigtelser på én gang.

En borger i Skive undrede sig mandag over, at en mand kørte rundt på en knallert uden lys på Søndre Boulevard.

Derfor kontaktede han lokalpolitiet i Skive, som klokken 17:23 fik stoppet manden på knallerten. Det skulle vise sig at være en god idé.

For da politiet spurgte den 31-årige mand, om de måtte se hans kørekort, havde han ikke noget at fremvise.

Derfor blev manden, der kommer fra Skive, sigtet for både at køre uden lys og for at køre uden kørekort, som man skal have til en knallert 45.

Men her stoppede det ikke.

Politiet besluttede sig efterfølgende for at narkoteste den 31-årige skibonit, og her gav narkometeret udslag for amfetamin. Dertil kom en sigtelse for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

Samtidig kunne politiet konstatere, at manden heller ikke havde haft styrthjelm på. Det blev han derfor også sigtet for.

Yderligere var knallerten ikke indregistreret, hvorfor den ikke havde nummerplade, ligesom den heller ikke var forsikret.

For disse ting kom der endnu to sigtelser til den 31-årige skibonit, der alt i alt endte på seks sigtelser, fordi en borger havde opdaget, at han kørte uden lys.

Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive fortæller, at han ikke kan huske, hvornår vi de har haft en, der har fået så mange forseelser ved at køre på en knallert.

Den 31-årige mand har erkendt samtlige forseelser.