Umotiveret drukvold i Skive

28-årig mand fra Skive anholdt for grov vold af flere omgange i nat.

Omkring midnat fik politiet en anmeldelse om vold. Det var en genbo, der ringede og fortalte at han havde studset over en mærkelig larm fra en af sine naboer, hvorefter han var gået derover. Udenfor var han blevet mødt af en mand, som skubbede den 74-årige genbo og tog kvælertag. Genboen fik øje på sin 62-årige nabo, der var kommet ud af huset, og kunne se at han blødte. Herefter gik han hjem og ringede til politiet.

Tævede tilfældig drukkammerat

Da patruljen nåede frem sad gerningsmanden ovenpå beboeren i huset og tævede løs på ham. Politiet fik ham væk og tog ham med på stationen. Det viste sig at det var en 28-årig mand fra Skive, som var plakatfuld. Han blev sigtet for grov vold og skal i dag kl 13 i grundlovsforhør ved retten i Holstebro.

Den 28-årige havde tilsyneladende siddet og drukket sammen med sit offer i går, før han gik amok på ham. De to var ifølge politiet bekendte.

Alvorlige skader

Den 62-årige er indlagt med flere alvorlige skader, blandt andet er han blevet syet flere steder i hovedet, han har brækket fire ribben, hans lunger er klappet sammen og han er blevet scannet for blødninger i hjernen.

Det forklarer vagtchef  Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Varetægtsfængslet i fire uger

Den 28-årige blev efter grundlovsforhør ved retten i Holstebro i dag varetægtsfængslet i fire uger.