To ulykker i morgentrafikken

Kørte over for rødt i Skive - og frontalt sammenstød ved Rødkærsbro.

Politiets døgnrapport melder om to voldsomme trafikulykker i Midt- og Vestjylland.

Den første skete klokken 6.15, da en Mazda med tre unge mænd kørte overfor rødt i krydset Sdr. Boulevard og Ågade i Skive. Mazdaen kørte ind i siden på en varebil, og den ene af passagerne blev kørt til sygehuset i Viborg, men han skulle ikke være kommet alvorligt til skade. Føreren af varebilen, en 44-årig mand fra Skive, blev også undersøgt på sygehuset.

Mazdaen blev kørt af en 21-årig mand fra Silkeborg-egnen - politiet havde en mistanke om, at han var påvirket af spiritus, og han fik derfor lov til at aflevere en blodprøve. Ordensmagten har også konstateret, at de nummerplader, der sad på Mazdaen, var meldt stjålet.

Frontalt sammenstød under overhaling

Den anden ulykke var et frontalt sammenstød på Bjerrevej ved Rødkærsbro. Vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at det gik galt, da en 23-årig mand, der kørte i en personbil mod vest, var i gang med at overhale og stødte ind i en modkørende varebil.

Den 34-årige mand fra Viborg, der kørte varebilen, blev sammen med en 17-årig passager kørt til Århus til undersøgelse for indre kvæstelser. Den 23-årige blev kørt til regionshospitalet i Viborg.