Tyv opsøgte flere ældre i Salling

Manden påstod, at han kom for at sælge ugeblade, men den tror politiet ikke på.

Flere ældre i Roslev og Glyngøre blev torsdag ved højlys dag opsøgt af en mand, der påstod, at han kom for at sælge ugeblade, men i virkeligheden havde mere skumle hensigter.

Lokalpolitiet i Skive oplyser, at manden blandt andet besøgte en kvinde på Bygvænget i Roslev. Da hun kom ind efter en kort tur i haven, opdagede hun en mand, der kiggede i hendes skabe i soveværelset.

Da kvinden spurgte, hvad manden havde gang, lod han som om han var døvstum og stak af.

Politiet blev tilkaldt, og i området traf patruljen et vidne, der også havde haft besøg af manden. Han havde forklaret, at han kom for at sælge ugeblade.

Døgnrapporten fortæller også om en ældre mand, der ved 13-tiden lå og sov i sin stue på Frugthaven i Roslev. Da han vågnede, opdagede han, at hans pung var forsvundet. Endelig var manden også på spil på Enghavevej i Glyngøre.

- Det ser ud til, at manden helt bevidst opsøgte ældre mennesker, og vi kan kun opfordre til, at man låser døren, når man skal have en middagslur eller skal en tur i haven, siger Jeanette Kolding fra lokalpolitiet i Skive.

Hun understreger, at politiet gerne vil have et tip, hvis nogen ved, hvem den ubudne gæst er. 

Signalement af den ubudne gæst: Cirka 30 år, 165-170 centimeter, kort mørkt hår, beige jakke, mørke bukser og medbragte en skuldertaske med ugeblade.

Et vidne beskriver ham som udenlandsk af udseende, mens et andet fortæller, at han talte dansk uden accent.

Oplysninger til politiet på telefon 114.

 

 

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.