Truede ekskæreste på livet

Fra politiets døgnrapport: Trusler i Skive, vold på marked i Borris og 1000 AGF-fans til fodbold.

En 38-årig mand fra Skive blev lørdag aften anholdt for trusler på livet.

Tidligere på dagen havde han ifølge politiet opsøgt sin ekskæreste på hendes på bopæl i Skive og truet hende på livet - og senere ringede han til det psykiatriske hospital Søndersøparken i Viborg og truede personalet.

Den 38-årige blev anholdt i Skive klokken 19.50, og han blev søndag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Dømt for vold på Dalager Marked

Lørdag eftermiddag blev en 19-årig mand fra Grindsted idømt en straksdom på tre måneders fængsel, da han blev fremstillet i retten i Viborg.

Den 19-årige blev anholdt natten til lørdag efter en voldelig episode på Dalager Marked i Borris ved Skjern, hvor han slog og sparkede en mand fra Sdr. Felding.

Den unge mand erkendte sig skyldig i retten, og derfor besluttede dommeren at afgøre sagen med det samme. Den dømte er flere gange tidligere dømt for vold, og han blev derfor sendt til afsoning med det samme.

Sidst på eftermiddagen var politiet talstærkt repræsenteret i Skive, da Skive IK tog imod AGF i fodboldens 1. division. AGF kunne med en sejr sikre sig oprykning, og derfor var omkring 1000 aarhusianske fans taget med til Skive.

Mod slutningen af kampen opstod der uro internt i gruppen af AGF-fans - ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi udviklede det sig dog ikke alvorligt.

Kampen sluttede i øvrigt 1-1.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.