Truede eks-kæreste med gevær

En 29-årig mand fra Skive blev onsdag aften så sur på eks-kæresten, at han truede hende og hendes veninde med et oversavet gevær.

Et tidligere kærestepar var onsdag aften ude og spise. Efter middagen ville den 29-årige mand gerne fortsætte aftenen med sin tidligere 18-årige kæreste. Det nægtede hun dog, og hun gik i stedet med nogle veninder hen til skøjtebanen på Posthustorvet i Skive.

Hentede gevær derhjemme

Kort efter kom også den 29-årige mand hen til skøjtebanen. Forinden havde han været hjemme og hente et oversavet gevær. Ifølge politiet truede han med at skyde både ex-kæresten og hendes veninde. Pigerne flygtede fra skøjtebanen og alarmerede politiet.

Tidligere kending

Patruljen fandt hurtigt frem til den 29-årige skibonit og anholdte ham. Selv om geværet ikke var ladt blev han alligevel sigtet for trusler og overtrædelse af våbenloven.

- Selv om der ikke er ammunition i våbnet, er det alligevel alvorligt, da han går rundt og truer med geværet, og der er ingen, der kan se, om det er ladt, forklarer Lars Mikkelsen, der er vicepolitikommissær hos politiet i Skive.

Politiet efterlyser offer

Den 29-årig er kendt af politiet i lignende, voldelige sager. Udover truslerne mod de to piger, så har politiet også valgt at sigte ham for vold mod en anden mand, der var på skøjtebanen. Politiet har ikke kontakt til offeret og efterlyser derfor ham eller andre vidner til overfaldet, der fandt sted omkring klokken 21.30 onsdag aften. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Den 29-årige er blevet varetægtsfængslet indtil den 22. december.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.