Tre biler blev flammernes bytte ved brand i lagerbygning

Årsagen til en brand i Ramsing er stadig ukendt, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiets teknikere skal i næste uge forsøge at finde årsagen til en voldsom brand i en lagerbygning på Ågade i Ramsing i Salling.

Lageret blev blandt andet brugt til opbevaring af biler, der skal sælges på online-auktioner, men ordensmagten har i første omgang ikke været i stand til at fastslå, hvordan branden opstod. 

- Ilden er formentlig opstået i den østlige del af bygningen, hvor bilerne var parkeret. Brandteknikere skal undersøge alt fra, om der kan være sket en kortslutning til, om nogen har sat ild til bygningen. Vi har dog ikke mistanke om, at den er påsat, siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.

Alarmen fra Ramsing lød klokken 20.21, og flammerne var gået gennem taget, da indsatsleder Jan Nygaard Christensen fra Nordvestjyllands Brandvæsen nåede frem. 

- Vi var massivt til stede, og det lykkedes os at begrænse ilden til den ene af flere haller i bygningen. Hallen er udbrændt, men vi fik afskåret branden i begge ender, så den ikke bredte sig, siger indsatslederen.

Han oplyser, at tre biler i hallen er udbrændt, ligesom der formentlig også er vand- og sodskader i nogle af de andre haller.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.