Travkusk i bedring

Lars Piper, der i december blev kvæstet i en ulykke på Skive Trav, har det bedre og kan nu trække vejret selv.

Lars Piper, der i december var impliceret i en voldsom ulykke på Skive Trav, er nu så meget i bedring, at han kan trække vejret selv - det oplyser travkuskens familie på Skive Travs Facebook-side:

"Lars er i dag 11. januar blevet overflyttet til Hammel Neurocenter. Vi har de seneste 3-4 uger kunnet konstatere en god og fornuftig udvikling. Lars er nu ude af respiratoren, men han er endnu i en fase, hvor han har behov for rigtig meget søvn og hvile. Når han er vågen, og vi fortæller ham noget, nikker og smiler han på de rette tidspunkter, og de sidste dage er han begyndt at sige en lille smule.

På Hammel Neurocenter er Lars i de allerbedste hænder, de er specialister og arbejder med Lars's genoptræning.

Vi er positive, vi ved det kommer til at tage meget lang tid, men vi kan se en god udvikling, som vi er overbeviste om vil fortsætte."

I kunstig koma

Lars Piper blev kvæstet den 3. december, da han i en ulykke, hvor også konkurrenterne Kent Friborg og Martin Andreasen var impliceret, faldt af sin sulky og blev slået besvidstløs. Den 60-årige kusk og træner blev kørt med ambulance til Skejby Sygehus, hvor lægerne kunne konstatere, at han havde fået en alvorlig læsion i hovedet. Lars Piper fik indopereret en ventil som skulle tage trykket fra hjernen. Efterfølgende blev han lagt i kustig koma - men nu er han altså ude af respiratoren og er, i følge familien, godt i gang med genoptræningen på Hammel Neurocenter.