Trav: Skive-træner vinder DM for fjerde gang

Bent Svendsen vandt søndag eftermiddag Dansk Mesterskab for Travtrænere for fjerde gang

Skives travtræner, Bent Svendsen, kunne søndag eftermiddag fejre, at han for fjerde gang vandt det danske mesterskab for travtrænere.

quoteDet beviser jo bare at jeg stadig kan styre hestene rundt, som jeg altid har kunnet.

Bent Svendsen, nykåret DM-vinder

- Jeg synes faktisk den her sejr er større end alle de andre gange, fordi jeg har været lidt afskrevet de sidste år og ikke kører nær så mange løb længere, siger Bent Svendsen, nykåret DM-vinder.

Han var dog ikke kommet sovende til det. Efter førstedagen af DM for Travtrænere, som blev afviklet fredag på Charlottenlund Travbane, lignede Bent Svendsen ikke en mand, der skulle løfte sit fjerde DM-trofæ.

Med fem af tolv afdelinger afviklet lå Bent Svendsen bare på en sjetteplads i det ti kuske store DM-finalefelt. Men træneren med base på Skive Trav tabte aldrig troen på miraklet og med to sejre og en andenplads i de sidste tre løb, hentede han akkurat nok point til førstepræmien på 50.000 kroner og retten til at køre med den prestigefyldte DM-guldhjelm det kommende år.

- Det beviser jo bare at jeg stadig kan styre hestene rundt, som jeg altid har kunnet, sagde en glad Bent Svendsen umiddelbart efter triumfen.

Bent Svendsen har tidligere vundet DM for Travtrænere i 2004, 2007 og 2013. Han er kun overgået af den tidligere Europa- og Verdensmester Birger Jørgensen, der har fem danske mesterskaber. I 2013 hentede Bent Svendsen karrierens største triumf da han vandt Dansk Trav Derby med hesten Good Guy D K.
 

Slutstilling – DM for Travtrænere 2019:

1 Bent Svendsen – 37 point

2 Knud Mønster – 34 point

3 Jeppe Juel – 34 point


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.