Trak kniv og forlangte sex med tank-medarbejder: Bagefter overfaldt manden en kvindelig cyklist

Først trak han en kniv og forlangte sex med medarbejder på tankstation. Efterfølgende rev han en anden kvinde af hendes cykel, inden han slog hende.

En kvindelig medarbejder på Q8 på Sønder Boulevard i Skive fik sig en ubehagelig oplevelse, da hun tidligt i morges var i færd med at åbne op for tankstationen. 

På vej ud med skraldet dukkede en 24-årig mand pludselig op og bad om at få noget at spise. Da den kvindelige medarbejder fortalte, at de ikke havde åbent endnu, trak manden en kniv, og så ændrede situationen sig til, at han nu ville have seksuelt samkvem med kvinden. 

Hun gjorde det klart for ham, at hun ville trykke på sin overfaldsalarm. Det fik manden til at flygte fra stedet.

- Alarmen lyder inde hos os klokken 05.00, og vi er fremme på stedet klokken 05.03, hvor gerningsmanden desværre allerede er flygtet. Vi afhører den kvindelige medarbejder og laver gerningsstedsundersøgelse, fortæller politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Endnu en kvinde laver anmeldelse

Imens politiet var til stede på tankstationen, tikkede endnu en anmeldelse ind. 

Denne gang fra en kvinde på Søndergade i Skive, som var kommet cyklende, da hun blev stoppet af, hvad der viste sig at være den samme unge mand. Han havde viftet febrilsk med armene for at få kvinden til at standse. Da hun gjorde det, rev manden hende af cyklen og tildelte hende slag. 

Gerningsmanden flygtede efterfølgende fra stedet på kvindens cykel. 

- Ud fra det signalement de to kvinder giver, har vi en ret god ide om, hvem gerningsmanden muligvis er. Vi kører ud på hans adresse, hvor vi konstaterer, at han er hjemme. Da vi tiltvinger os adgang til lejligheden, vælger manden at hoppe ud ad vinduet og lige i armene på os.

- Inde i lejligheden finder vi blandt andet kvindens cykel, og den kniv han havde truet kvinden på tankstationen med, fortæller Niels Bach.

Manden blev anholdt og sigtet for fem forhold: Trusler på livet, blufærdighedskrænkelse, overtrædelse af knivloven, brugstyveri af cykel og vold.

- Vi vurderer manden som psykisk uligevægtig, og han vælger frivilligt at lade sig indlægge på psykiatrisk hospital. Der vil dog stadig komme et retslig efterspil, fortæller Niels Bach.