Toppen af første division spidser til for Skive

Skive IK fik uafgjort i et topopgør i Nordicbet Ligaen søndag eftermiddag, og samtidig tabte Hobro. Dermed er kampen om oprykning åbnet helt op.

Der var fuld spillerunde i første division i fodbold, Nordicbet Ligaen, søndag og her var Skive IK på en hård opgave, da de skulle møde rækkens tredjeplads, FC Helsingør. 

Opgøret imellem de to hold, som lige nu ligger på playoff-pladserne til oprykning, endte 0-0. Men alligevel kom de tættere på den direkte oprykning på førstepladsen i rækken. 

Hobro tog nemlig imod FC Roskilde, og topholdet, som i runden før tabte 3-0 til FC Helsingør, endte med at tabe 2-1. 

Det resultat betyder, at alle hold i top fem af NordicBet Ligaen ligger indenfor fem point. Hobro ligger stadig på førstepladsen, men nu kun med to point ned til Skive. 

Og netop de to hold skal mødes søndag d. 7. april på SPAR NORD Arena i Skive til et brag af et topopgør. Hobro har tabt to kampe i træk, mens Skive har vundet seks hjemmekampe i træk. 

Med en sejr i den kommende kamp vil Skive IK rykke op på en førsteplads i Nordicbet Ligaen. Det hold, der har førstepladsen efter den sidste spillerunde rykker direkte op i Superligaen. 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.