Tidligere MF'er vil i Regionen

Poul Erik Christensen fra Skive er valgt som de Radikales spidskandidat.

19. november 2013 skal midtjyderne til stemmeurnerne. Der er der nemlig valg til Regionsrådet i Region Midtjylland. I forreste række i kampen om stemmerne står den tidligere folketingspolitiker Poul Erik Christensen fra Skive. Han blev mandag valgt som de Radikales spidskandidat foran fire andre partikolleger.

- Jeg er taknemmelig og beæret over, at jeg vinder så tæt et løb på opstillingsmødet, hvor jeg vinder med få stemmers margen. Hvis jeg kommer ind, vil jeg arbejde for et tættere samarbejde mellem øst- og vestdelen af regionen. Vi er nødt til at samles om de vigtige opgaver og samarbejde bedre på tværs, forklarer Poul Erik Christensen.

Han vil desuden gerne indgå i arbejdet omkring Aarhus' position som kulturhovedstad i 2017, hvor hele regionen gerne skulle få glæde af de initiativer, der bliver taget i kulturarbejdet.  

Landspolitikeren bliver regional

Poul Erik Christensen har i dag egen virksomhed i Skive og sidder i byrådet som formand for Kultur- og Fritidsudvalget. I 2005 blev han valgt til Folketinget, hvor han sad indtil 2007. Nu har han imidlertid fået smag for det regionale arbejde, som han anser for vigtigere end nogensinde.

- Da jeg var med til i Folketinget, hvor regionerne så småt tog form, opfattede jeg det meget som, at de var lidt af et misfoster fordi de havde begrænset indflydelse. Men nu hvor der er gået nogle år, har jeg set, hvordan regionerne begynder at virke, får jeg mere og mere respekt for det arbejde, der bliver gjort, siger Poul Erik Christensen.  

- Der tages nogle vigtige beslutninger, og det er vigtigt for mig at være med til. Vi må kæmpe for at gøre mere opmærksom på os selv og blandt andet få mere rimelig del af forskningsmidlerne til vores område, uddyber den nyvalgte spidskandidat.