Tidligere landsholdsprofil bliver assistent i Skive

René Hamann-Boeriths flytter fra Sønderborg til Silkeborg og får nyt job i Skive fH.

Den tidligere landsholdsspiller René Hamann-Boeriths vender tilbage til midt- og vestjysk håndbold. 

49-årige Boeriths, der tidligere har været assistenttræner i Skjern Håndbold, er netop blevet præsenteret som ny assistenttræner for 1. divisionsherrerne i Skive fH.

Det var egentlig meningen, at jobbet som klubbens assistenttræner skulle varetages af Martin Lellek, men da han meldte fra, opstod muligheden for at tilknytte den tidligere landsholdsprofil på en etårig kontrakt.

- Jeg brænder naturligvis stadig for håndbolden, og da Skive ringede og fortalte om situationen, indvilligede jeg i at mødes. For mig et det vigtigt, at håndbold-delen kan harmonere med mit nye arbejde, for tiden skal være der til det hele, siger han i en pressemeddelelse.

Pædagogisk leder på skole ved Silkeborg

René Hamann-Boeriths flytter her i sommer fra Sønderborg til Silkeborg, fordi han har fået nyt job som pædagogisk leder på Skægkærskolen nord for Silkeborg, ligesom hans kone Conny har fået arbejde på FC Midtjyllands nye idrætsfriskole i Ikast.

Den 49-årige fynbo blev i sin aktive karriere noteret for 110 landskampe, og ud over Skjern Håndbold har trænergerningen bragt ham forbi klubber som SønderjyskE, Fredericia HK, Århus GF, TM Tønder Håndbold og norske Drammen.

I Skive fH skal han arbejde sammen med den nye cheftræner Arne Damgaard, og han er helt bevidst om rollefordelingen.

- Arne sætter dagsordenen, og dér er det vigtigt jeg passer ind med de værdier og målsætninger i og fra klubben. I det her tilfælde skal jeg ind hvor det giver mening, og så skal jeg ellers bruge min erfaring bedst muligt, som jeg håber kan bruges til udvikling af de mange dygtige spillere og truppen som helhed – både omkring førsteholdet, men også periferispillere på andetholdet, samt hele den store ungdomsafdeling, siger René Hamann-Boeriths.