Syv anklager mod eks-borgmester

Den tidligere Skive-borgmester og direktør for Kulturcenter Limfjord, Per B. Jeppesen, vil formentlig blive tiltalt for mandatsvig, bedrageri og underslæb.

I november sidste år blev Per B. Jeppesen fyret som direktør for Kulturcenter Limfjord. Senere kom det frem, at han havde overført penge fra kulturcenteret til sig selv for at betale en sexchikanesag.

Politiet er stadig i gang med efterforskningen, men fortæller nu, at den tidligere direktør givet vis vil blive tiltalt for de syv forhold han er sigtet for. Heriblandt mandatsvig, underslæb, dokumentfalsk og bedrageri for et sekscifret beløb.

- Der er jo tale om et forhold, i hvert fald beløbsmæssigt, som er af en vis størrelse, så det er naturligvis relativt alvorlige forhold, siger advokaturchef Per Kiel Lauritsen, Midt- og Vestjyllands Politi.

Efterforskningen i de syv sigtelser er færdig. Nu skal anklagemyndigheden så komme med en juridisk vurdering.

Efterforsker endnu et forhold

Ud over de syv sigtelser efterforsker politiet et ottende forhold mod den tidligere borgmester. Derfor trækker sagen ud.

- Vi har nogle yderligere omstændigheder, som vi er nødt til at have efterforsket nærmere, fortæller advokaturchef Per Kiel Lauritsen, Midt- og Vestjyllands Politi.

To andre personer er også sigtet i sagen.

Se interview med advokaturchef Per Kiel Laritsen herunder:


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.