Struers verdensmester er klar til stort brag - Vil knockoute modstander

Boksestævnet, hvor Dina Thorslunds kamp er hovedkampen, har fået titlen ’Thunder From Down Under’.

Verdensmester.

Det er den titel, bokseren Dina Thorslund fra Struer lørdag aften skal forsvare i super bantamvægtklassen, når hun går i ringen i Forum Horsens mod australske April Adams i et stort boksestævne, hvor hovedkampen mellem de to sendes på TV3+.

Optakten til den store kamp, hvor det er titlen som verdensmester i forbundet World Boxing Organization, WBO, der er på spil, er forløbet lige som den 25-årige dansker havde håbet på.

- Den er gået sindssygt godt. Jeg har ikke haft så meget om ørerne, så jeg har haft fokus på træningen. Jeg er rigtig godt forberedt, siger Dina Thorslund til TV MIDTVEST.

Det er første gang siden den 19. januar i år, at Dina Thorslund snører skoene, tager boksehandskerne på og går ind i ringen til en kamp.

Efter den sidste kamp, hvor Thorslund slog tyske Alesia Graf og forsvarede sin VM-titel, har danskeren holdt træningen lidt på afstand, men da deadline kom tættere på, blev der også skruet op for antallet af træninger.

- Hun har haft en pause, og så er de sidste 12 uger blevet brugt på at træne op til kampe, siger hendes træner, Thomas Madsen.

 Den træning har været med træningspas to gange om dagen – seks dage om ugen.

Modstander mangler teknik

31-årige April Adams kommer med 13 professionelle kampe i bagagen – samme antal som Dina Thorslund. Men modsat Thorslund, der har vundet samtlige af sine kampe, har australieren et nederlag og en uafgjort boksekamp.

En af årsagerne til det kan være hendes teknik. Det mener både Dina Thorslund og Thomas Madsen.

- Ud fra de klips jeg har set, så er hun ikke så godt teknisk skolet. Men hun bringer meget fysik i kampen, siger Dina Thorslund.

Thomas Madsen fortæller, at April Adams kun kender en vej – og det er fremad.

- Det er en anden udfordring. Dina har mødt bedre boksere, men det bliver en meget hård kamp, siger han.

Mens Dina Thorslund udelukkende har erfaring fra boksning, så har April Adams en fortid i kick-boksning.

DINA THORSLUND

Går efter knockout

Dina Thorslund har bokset sine seneste tre kampe i Struer Arena, men denne kamp bliver bokset i Forum Horsens.

For April Adams er det endnu længere væk fra hendes foretrukne hjemmebane. Hun har nemlig bokset samtlige 13 kampe i Australien, og det er derfor første gang, at hun skal bokse i udlandet.

Og står det til Dina Thorslund, bliver April Adams sendt hjem ’Down Under’ efter knockout.

- Ser jeg snittet, så bliver det sådan, siger den danske verdensmester.

Dina Thorslunds VM-kamp kan følges direkte på TV3+ lørdag aften. 

Interview efter seneste VM-kamp: Struer-bokseren vil vinde flere titler, men skal blive bedre teknisk, hvis det skal lade sig gøre.