Status på Skive Festival: - Den roligste nogensinde

Årets Skive Festival, der lukkede og slukkede lørdag nat, var ifølge politiet den roligste nogensinde.

Både arrangørerne og politiet gør status efter sidste uges Skive Festival, hvor omkirng 11.500 gæster lagde vejen forbi - og de opførte sig pænt.

Ifølge lokalpolitiet i Skive, har der været usædvanlig roligt til dette års festival. I alt ti sager har politiet registreret; to tilfælde af vold, tre tilfælde af uro og uorden, tre tyverier af højttalere og mobiltelefoner, en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og en et enkelt blev pågrebet med euforiserende stoffer.

- Det er nådigt sluppet. Det er det færreste antal anmeldelser, vi har haft nogensinde til Skive Festival, konstaterer politiassistent Niels Bach.

Festival godt tilfreds trods vejret

Med 11.500 gæster kom Skive Festival meget tæt på målet om 12.000 gæster. 

- Det er absolut godkendt, og når vi er så tæt på, synes jeg godt, vi kan tillade os at sige, at målet er nået, siger Michael Eiskjær, formand for Skive Festivals bestyrelse til Skive Folkeblad.

Festivalen var tæt på målsætningen trods et svingende vejr. Fredag var god mens blæst og regn satte en stor dæmper på festivalsetmningen lørdag.

- Havde vejret artet sig lørdag, var vi nået over 12.000, tør jeg godt sige, men regnen pillede lige de sidste gæster væk, og desværre gik mange tidligere hjem, så der ikke var mange på pladsen til allersidst, siger Michael Eiskjær til folkebladet.

Skive Festival har først gjort regnskabet for dette års festival endeligt op om en måned, og ved derfor endnu ikke, om festivalen kommer ud med et overskud til glæde for de mange frivillige foreninger, der hjælper til under festivalen. 

Se et længere indslag fra sidste års Skive Festival her:

For 26. gang er der musikfestival i Skive. Over 10.000 mennesker har indtaget Strandtangen for blandt andet at opleve Rasmus Seebach, Johnny Deluxe og Rocazino

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Kultur.