Stak af efter færdselsuheld i Skive

En bil med to unge aarhusianere kørte over for rødt. Politiet ved ikke, hvem af dem der kørte bilen.

En ung mand fra Aarhus havde ikke den store lyst til at tale med ordensmagten, efter at han torsdag aften var involveret i et færdselsuheld i Skive. Han stak af fra stedet - men endte alligevel med at blive anholdt.

Uheldet skete klokken 18.22 i krydset mellem Furvej og Frugtparken/Solsikkevej. En 34-årig mand fra Skive kørte fra Solsikkevej ud i lyskrydset, da han midt i krydset blev ramt i siden af en bil, der ifølge politiet kørte over for rødt.

- Der var to personer i bilen, der kørte over for rødt. Vi anholdt den ene på stedet - den var stukket af, da vi ankom. Men takket være godt politiarbejde og lokalkendskab lykkedes det senere hundepatruljen at finde frem til ham inde i Skive by, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis.

De anholdte er to mænd på 22 og 24 år fra Aarhus. Politiet ved endnu ikke, hvem af dem der kørte bilen. Den nærmere efterforskning nu hjælpe med at afgøre, hvem der skal sigtes for hvad, men under alle omstændigheder er det ulovligt at flygte fra et færdselsuheld.

Manden, der blev påkørt af de to aarhusianere, klagede over smerter i nakken og blev kørt til undersøgelse på sygehuset.

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.