Sparbank overtager Fjordbank Mors

Skive-banken overtager 4 filialer, og køber Morsø Sparekasses tidligere hovedsædebygninger i Nykøbing.

Det blev Sparbank, der vandt kampen om Fjorbank Mors´filialer på Salling og Fur. Banken har indgået en aftale med Finansiel Stabilitet om en øjeblikkelig overtagelse af fillialerne i Durup, Glyngøre, Roslev og på Fur. 7500 kunder og 15 medarbejder skifter dermed til Sparbank.

- Vi er rigtigt glade for aftalen. Vi glæder os til at byde nye kunder og nye medarbejdere velkommen i Sparbank. Vi er bevidste om, at mange kunder har følt utryghed i denne turbulente periode, og vi vil gøre alt for, de falder godt til hos os, siger adm. direktør i SPARBANK, Karl Tholstrup.

Sparbank har allerede afdelinger i både Roslev og Glyngøre, her vil "dobbelt-filialerne" bliver lagt sammen.

Køber Morsø Sparekasses hovedsæder

Ud over filialerne på Salling og Fur, har Sparbank også købt Morsø Sparekasses tidligere hovedsæder på Kirketovet 1 og Havnegade 5-7 i Nykøbing Mors. Her overtager man altså kun bygningerne, og ikke bankens kunder.

- Købet af ejendommen i hjertet af Nykøbing Mors, er et kraftigt signal om, at vi i fremtiden ønsker at være Nykøbing Mors nye stærke lokale bank, til gavn for kunderne og lokalområdet. Vi er bevidste om, at vi skal gøre os fortjent til kundernes tillid og loyalitet i fremtiden. Så vi håber morsingboerne vil tage godt imod os og vore nye medarbejdere", siger Karl Tholstrup.

Aftalen mangler rent formelt at blive godkendt af Finanstilsynet.