Slog tre fordi han spillede for høj musik

En 31-årig mand fra Skive blev i går aftes så sur, efter hans kvindelige nabo bad ham skrue ned for musikken, at han slog og væltede naboen omkuld. Bagefter slog han to mænd på gaden (opdateret).

Omkring kvart i ni i går aftes fik en kvinde nok af sin nabos høje musik. Det fik den 34-årige kvinde til at bede naboen, en 31-årig mand, om at skrue ned. En besked han dog ikke tog særlig pænt.

- Gerningsmanden spillede så høj musik, at han blev kontaktet af en kvindelig nabo, som bad ham om at skrue ned, og det kvitterede han med to lussinger til hende, forklarer vagtchef Ole Vanghøj fra Midt og Vestjyllands Politi.

Episoden fortsatte på gaden, hvor gerningsmanden skubbede den 34-årige, kvindelige nabo omkuld. En forbipasserende mand skred ind, men også han blev skubbet omkuld, inden gerningsmanden gav ham et knytnæveslag i ansigtet.

Efter det blandede endnu en mand sig, hvor gerningsmanden igen kvitterede med slag, der dog ikke rigtigt ramte.

- Vi var ret hurtigt fremme på stedet, hvor gerningsmanden tog flugten. Han blev dog fanget af en patruljehund efter en kort jagt gennem en baggård, siger Ole Vanghøj.

Manden er fredag blevet varetægtsfængslet i fire uger.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.