Slingrende bil var fyldt med stoffer – nu er mand fra Thisted fængslet

En 30-årig mand er blevet varetægtsfængslet i tre uger. Da politiet stoppede ham, fandt de otte slags ulovlige stoffer og piller.

En af politiets patruljer stoppede lørdag aften klokken 18.15 en slingrende bil i Roslev nord for Skive. Bag rettet sad en 30-årig mand fra Thisted, og han havde bilen fyldt med et bredt udvalg af hårde stoffer.

- De finder mange forskellige stoffer, og de har en mistanke om, at det er til videredragelse. Nogle af mængderne er relativ store, og det er atypisk, at en mand har så mange forskellige stoffer, siger Flemming Hother, der er anklager hos Midt- og Vestjyllands Politi.

I bilen fandt politiet 29 gram MDMA, 17 gram metamfetamin, 47 gram kokain, 11 gram amfetamin, 87 ecstasy piller, 16 LSD-mærker, 20 gram skunk og syv gram brun heroin.

Fængslet i tre uger

Den 30-årig mand blev anholdt i går, og i dag er han blevet fremstillet i et lukket grundlovsforhør. Derfor er der ikke blevet offentliggjort ret mange detaljer om sagen.

- Både mængden og sortimentet gør, at han er sigtet under særlig skærpende omstændigheder. Han nægtede sig skyldig, siger Flemming Hother.

Manden er varetægtsfængslet indtil den 3. juni.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.