Skoletyve stoppet i Skive

To mænd blev natten til onsdag anholdt af politiet, efter de angiveligt har begået indbrud på to skoler og i et motionscenter.

Det blev til en meget kort flugt fra politiet, da to mænd natten til onsdag forsøgte at stikke af, efter at være snuppet i at begå indbrud på produktionsskolen i Skive.

- Vi får anmeldelsen klokken 01.42, at der er nogen, der er brudt ind på skolen, og da vores patruljevogn kommer frem, ser de to mænd tage fra stedet i en bil. Syv minutter senere er de anholdt, så kan man sige, at fælden er klappet hurtigt, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch.

Muligvis en sammenhæng

De to anholdte er en 29-årig mand fra Viborg og en 25-årig mand fra Haderup. Tidligere på natten var der også indbrud på Balling Skole og i et motionscenter i Skive. Nu skal politiet undersøge, om de to mænd også står bag de indbrud.

- Vi tænker, der kan være en sammenhæng, da de havde værkstøj i bilen svarende til det, der var brugt de andre steder, siger Jens Claumarch.

quoteSyv minutter senere er de anholdt, så kan man sige, at fælden er klappet hurtigt.

Jens Claumarch, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet ved endnu ikke, hvad de to tyveknægte er gået efter på skolerne, men i motionscenteret var det formentlig kassebeholdningen. Fordi mændene ikke har en særlig fortid, bliver de ikke fremstillet. Politiet undersøger sagen og løslader dem senere på dagen. 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.