Skoleelev taget med joint i frikvarter

En elev fra Skive Handelsskole blev i går i spisefrikvarteret taget af politiet med en tændt joint i munden.

En mandlig skoleelev fra Skive Handelsskole blev i går stoppet af politiet, fordi han kom gående med en tændt joint i munden udenfor skolen. Den unge mand har fået en bødestraf for forseelsen.

- Vi blev ringet op af Skive Handelsskole i går, fordi de havde en elev, som de frygtede gik og tog en form for narkotika i skoletiden. De havde fundet ud af, at den unge mand i det store spisefrikvarter gik udenfor for at påvirke sig i stedet for at spise sin madpakke, forklarer Niels Bach, politiassistent ved Skive Lokalpoliti.

Derfor besluttede Skive Lokalpoliti at gå tre mand i stilling i et krat i nærheden af handelsskolen, hvor den unge mand normalt opholdt sig i frikvarteret. Kl. 11.50 gik skoleeleven lige armene på de tre betjente med en tændt joint i munden.

- Vi rettede henvendelse til eleven, hvor han svarede, at han bare røg hash. Så vi tog jointen fra ham, og fandt endnu en joint i hans cigaretpakke. Manden erkendte forholdene og underskrev en konfiskationserklæring, siger Niels Bach fra Skive Lokalpoliti.

Bøderammen for besiddelse af hash er i førstegangstilfælde 2.000 kroner.