Skive Trav vinder flere store priser

Dansk Hestevæddeløb har i weekenden holdt sin årlige prisuddeling, og Skive Trav hev adskillige priser hjem.

Peter Rudbeck (nummer to fra højre) modtager prisen for årets 2-åring. Foto: Lasse Jespersen

Den helt store vinder til Dansk Hestevæddeløbs gallafest blev travopdrætter Peter Rudbeck, der bor syd for Skive. Han vandt hele tre titler for årets hest, årets 2-åring og årets opdrætter. Det oplyser Dansk Hestevæddeløb i en pressemeddelelse.

De hesterelaterede titler fik Peter Rudbeck for præstationerne med hesten Dontpaytheferryman, der vandt alle de seks travløb, den deltog i i 2017, og den regnes for et af de største hestetalenter i dansk travsport i mange år.

Peter Rudbeck har skabt flere andre fremragende heste, bl.a. Bad Moon Rising, der blev nummer tre i årets Derby, der er et af de allerstørste løb inden for travsporten. Og for præstationerne med Dontpaytheferryman, Bad Moon Rising og flere heste blev Peter Rudbeck kåret som årets opdrætter i dansk travsport.

Skive vandt flest priser indenfor travsporten

Selv om Peter Rudbeck med tre titler var aftenens største vinder, så var han ikke den eneste midt- og vestjyde, der kunne hive et trofæ med hjem. Især Skive Trav gjorde sig positivt bemærket.

Hele oversigten kan du se her:

De midt- og vestjyske vindere

Årets hest, årets 2-åring og årets opdrætter indenfor travsporten gik til Peter Rudbeck, der bor syd for Skive.

Årets amatørkusk blev Dennis Kristiansen, der bor øst for Skive. Han vandt både DM og NM for amatørkuske.

Årets komet indenfor travsporten blev Kasper Foget fra Højslev Stationsby, som bl.a. blev nummer to til EM for jockeys.

Årets montérytter blev Sabina Gammelgaard, ligeledes fra Skive. Hun var den montérytter, der vandt flest væddeløb i 2017.

Stutteri Hjortebo fra Bjerringbro var det mest vindende galopstutteri i Norden i 2017 og fik prisen som årets opdrætter indenfor galopsporten.

Læs også Sabina rider de heste, ingen andre vil op på