Fodbold: Skive-træner Thomas Røll er færdig i klubben

Skive IK har ikke længere råd til at have to cheftrænere ansat, og det betyder et farvel til Thomas Røll.

To cheftrænere er én for meget, når økonomien ikke er på toppen.

I Skive IK betyder det, at man må vinke farvel til Thomas Røll, mens Martin Thomsen fortsætter i stillingen som cheftræner. Det skriver Skive Folkeblad.

Økonomien har gjort det umuligt at beholde begge trænere, og derfor har klubbens sportschef Rasmus Brandhof måttet tage en svær beslutning.

quoteDet er ikke på Thomas’ meritter, vi siger farvel. Han har gjort det fantastisk to år i træk. Det er simpelthen fordi, vi ikke har penge til det.

Rasmus Brandtoft, sportschef, Skive IK

- Det er ikke på Thomas’ meritter, vi siger farvel. Han har gjort det fantastisk to år i træk. Det er simpelthen fordi, vi ikke har penge til det. Så det er også en hård dag for mig at skulle træffe sådan et valg. Det er ulideligt, og sådan en dag er mit job et af de ringeste i verden. Havde Thomas været et dumt svin, som ikke havde opfyldt målsætningerne, havde det været let. Men sådan er det ikke, siger Rasmus Brandhof til Skive Folkeblad.

Jobbet i Skive var Thomas Rølls første som cheftræner efter han i 2018 stoppede den aktive karriere i Kjellerup som Danmarks ældste divisionsspiller. Karrieren har budt på ophold i klubber som Silkeborg IF, F.C. København, Viborg FF, FC Midtjylland og Vejle Boldklub.

Martin Thomsen har forlænget sin trænerkontrakt med klubben i yderligere to år.

Top-4 stadig muligt for Skive

På banen har det været en sæson med mange op- og nedture for fodboldholdet i Skive.

Torsdagens sejr over Hvidovre betyder, at Skive efter 31 runder har 42 point. Det er et point mindre end Kolding, der er nummer fem, og tre point under Fremad Amager på fjerdepladsen.

Det er dog ikke kun opad, Skive skal kigge. For med et point mindre end Skive ligger Vendsyssel FF, mens HB Køge er tre point efter.

Der resterer to runder af 1. division, hvor Vejle allerede har sikret sig oprykning til Superligaen, mens FC Roskilde og Næstved rykker ud.

I de sidste to kampe møder Skive netop HB Køge og Vendsyssel FF.

Med otte landskampe fik han en fin karriere, men Thomas Røll ærgrer sig over, at han aldrig kom til udlandet. TV MIDTVEST-programmet Fodboldfamilien mødte i 2018 Thomas Røll.
Foto: Dan Hirsch Sørensen, TV MIDTVEST

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.