Skive tættere på Superligaen

Skive var tæt på at smide point, men et sent sejrsmål mod Nykøbing FC gav førstepladsen i 1. division.

Skive spillede sig søndag på førstepladsen i 1. division. Her ses træner Kim Kristensen.

Skive spillede sig søndag på førstepladsen i 1. division, da det ude blev til en 3-2-sejr over Nykøbing FC.

Længe så det dog ud til, at Skive ville misse den fjerde ligasejr på stribe, men dybt inde i dommerens overtid fik Skive sejren, da Nykøbing FC-forsvarsspilleren Kasper Jensen var uheldig at sende bolden i eget net.

Dermed topper Skive rækken med 38 point for 22 kampe. Hobro IK følger lige efter med 37 point og en kamp færre, mens FC Roskilde FC ligger på tredjepladsen med 36 point for 21 kampe.

Skive kom ellers bagud i udekampen mod Nykøbing FC, men Jeppe Mogensen fik udlignet efter en halv time. Igen kom hjemmeholdet i front i en begivenhedsrig første halvleg, men tre minutter før pausen udlignede veteranen John Dyring til 2-2. Og i overtiden havde Kim Kristensens tropper igen marginalerne med sig. Og dermed kom Skive et skridt tættere på oprykning til Superligaen.

Skive spiller næste søndag hjemme mod Næstved, der ligger næstsidst i 1. division.