Skive-spiller overrasket med fornem pris: Kåret til årets profil i 2. division

Mikkel Jespersen fik en overraskelse på træningsbanen, da Thomas Lindrup fra Spillerforeningen overrakte ham prisen som årets profil i 2. division.

Solen stod højt på himlen og græsset var grønt, da 2. divisionsholdet i Skive IK onsdag trænede. Men selvom det til forveksling kunne ligne en helt almindelig træning for fodboldspillerne, så var det det ikke.

For dagens træning blev brugt til, at den tidligere topspiller og nuværende chef for Spillerrådgivning hos Spillerforeningen, Thomas Lindrup, kunne overrække prisen for årets profil i 2. division sæsonen 2018/2019 til Skives midtbanespiller.

- Det er jeg glad for. Det er mine kolleger, der har stemt på mig, så de må have ment, at jeg har gjort noget ekstraordinært i denne sæson. Det er jeg glad for, siger Mikkel Jespersen, efter han fik overrakt prisen, der bestod af et indrammet billede af sig selv i kamp for Skive samt et glastrofæ.

Mikkel Jespersen lægger samtidig vægt på, at han ikke havde vundet prisen uden hjælp fra sine holdkammerater.

Har levet op til forventningerne

Skive IK hentede Mikkel Jespersen tilbage i klubben sidste sommer, efter han havde tørnet ud for AC Horsens og senest Viborg FF.

Da han igen blev en del af klubben og en del af cheftræner Thomas Rølls trup, var det med meget høje forventninger.

Dem har han med 11 scoringer i 26 kampe i denne sæson levet op til.

- Han har spillet en stor rolle. Det var også forventeligt fra min side og fra klubbens side – det var derfor, man hentede ham ind. Qua det niveau, han har spillet på før, så skal han gå ind og tage noget ansvar. Det har han gjort både med mål, oplæg og med at lede inde på banen. Han har indfriet forventningerne, som jeg havde til ham, og som klubben også har haft. Det i sig selv er en stor bedrift, siger Thomas Røll.

Ingen sommerferie endnu

Efter at have modtaget prisen ville nogle spillere tænke, at sæsonens mål var indfriet.

Men ikke Mikkel Jespersen.

For ham er det ultimative mål at opnå oprykning med Skive. Derfor tænker han slet ikke på at tage på sommerferie endnu.

- Det kan jeg bestemt ikke. Vi har syv kampe endnu, og hvis jeg skal være helt ærlig, så vil jeg hellere rykke op end at blive årets profil i 2. division, siger Mikkel Jespersen.

Med de syv kampe tilbage i 2. division har Skive fire point ned til nummer to, Kolding IF, mens der er otte point ned til Brabrand IF, der er nummer tre.