Skive skal have ny træner - igen

Nedrykning til 2. division blev enden på denne sæson for Skive IK. Det blev samtidig endestationen for cheftræner Anders Gerber.

Anders Gerber skal på udkig efter nye udfordringer, da han stopper i Skive IK efter denne sæson, som endte med nedrykning til 2. division. Foto: Arkiv

Læs også Skive fyrer cheftræner efter skidt sæsonstart

Fodboldklubben, Skive IK, skal have ny træner. Klubben meddeler på sin hjemmeside, at samarbejdet med den nuværende cheftræner, Anders Gerber, ikke fortsætter.

- Der har været rigtig mange gode tegn på, at klubben og truppen har udviklet sig i en positiv retning under Anders Gerber. Der er kommet en helt anden struktur på holdet og det arbejde, der bliver udført i det daglige. Det er i høj grad noget, som vi kan give Anders en stor del af æren for. Det handler dybest set om, at vi er nået til enighed om ikke at forlænge vores samarbejde, da vi også har en stor tiltro til, at vi har brug for nye øjne, nye idéer og friske tanker for at udvikle os og komme ovenpå efter en sæson, hvor vi har haft det svært, siger Rasmus Brandhof, der er sportschef i klubben.

Anders Gerber overtog efter Kim Kristensen, som blev fyret i klubben i efteråret sidste år.

- Vi vil gerne fra klubbens side sige Anders Gerber en stor tak for indsatsen og ikke mindst hans enorme professionalisme. Og på det menneskelige og personlige plan er der ingen tvivl om, at vi vil savne ham i det daglige. Vi ønsker ham alt det bedste fremover.

00:27

Skive IK har fyret cheftræner Kim Kristensen efter fodboldholdet har fået en dårlig start på sæsonen.

Luk video

Altså skal klubben nu for anden gang på under et år have ny cheftræner, der skal lede nedrykningsmandskabet gennem den nye tilværelse i 2. division.